Salg af økologisk svinekød

Facebook

Svinekød fra sortbroget landracesvin er mørkt, fedtmarmoreret, saftigt og meget velsmagende. Racen vokser langsommere, trods samme fodermængde, end de forædlede svineracer, hvilket netop giver kødets dets kvalitet og delikate smag. Det er ikke uden grund, at kødet fra sortbroget landrace har fået rigtig fine anmeldelser af flere kendte kokke, og gjort kødet meget eftertragtet.

Grisene vil blive slagtet omkring 8 måneders alderen, hvor ½ grise typisk vil veje mellem 23-32 kg.

 

Grise der lever ude hele året, har mere spæk for at kunne holde varmen, end staldgrise.                       De slagtede svin sælges som ½ eller hel gris.

Prisen pr. kg. 85,- kr.

Det er muligt at få grisen parteret. Læs mere herom under “bestilling og levering”.

Er du interesseret i at købe velsmagende svinekød, hvor du kan være sikker på at grisene har haft et rigtig godt liv, er du velkommen til at forudbestille på vores email, som du finder nederst på siden, eller benytte kontaktformularen, der ligger under “bestilling og levering”.

Vi har ingen gårdbutik, men fører udelukkende stalddørssalg/internet-salg.

Stort set alt kød på en gris kan bruges. Vi spiser både sprød flæskesvær og dens velsmagende kæbekød i modsætning til, hvad vi bruger fra fx oksen.  Intet behøver at gå til spilde, men kan forvandles til de lækreste delikatesser til glæde for vores smagsløg

 

Udskæring svin